Turistattraktioner i Skåne

Pärlor i Skåne

Tillställningar i ❤️Skåne

Evenemang i ❤️Skåne

Skåne är ett område som erbjuder många olika evenemang året runt. Här är några exempel på evenemang som du kan förvänta dig i Skåne:
1: Malmöfestivalen – En av de största festivalerna i Skåne, Festivalen äger rum i augusti varje år och inkluderar allt från musik och mat till teater och konst.
2: Lund Comedy Festival – En årlig festival i Lund som erbjuder stand-up comedy-shows och andra humoristiska evenemang.
3: Skåne Jazz Festival – En jazzfestival som hålls på olika platser runt om i Skåne under sommarmånaderna.
4: Äppelmarknad – Många städer och byar i Skåne har äppelmarknader under hösten där du kan köpa lokala äpplen och andra produkter gjorda av äpplen.
5: Kiviks marknad – En årlig marknad som äger rum i Kivik under hösten, där du kan köpa lokala produkter och delta i olika aktiviteter och evenemang.
6: Påskmarknader – Under påsktiden kan du besöka påskmarknader runt om i Skåne där du kan köpa påskpynt, godis och andra påskrelaterade produkter.
7: Kulturnatten i Malmö – En årlig kultur- och konstfestival som äger rum i Malmö i september, möjligt att besöka olika kulturella evenemang i staden.
Detta är bara några exempel på evenemang som du kan uppleva i Skåne, och det finns många fler beroende på säsong och plats.

Translate »