Turistattraktioner i Skåne

Pärlor i Skåne

Evenemang i Sydöstra ❤️Skåne

Tillställningar i ❤️Sydöstra Skåne

Här är några evenemang/tillställningar som äger rum i sydöstra Skåne:
1: Österlens Matfestival: En årlig matfestival som äger rum i Simrishamn på Österlen, där besökare kan prova på lokala maträtter och drycker från regionen. Festivalen hålls vanligtvis varje år.
2: Skåne Jazzfestival: En jazzfestival som äger rum på olika platser runt om i Skåne, inklusive städer som Ystad. Festivalen hålls vanligtvis varje år.
3: Tomelilla Marknad: En årlig marknad som äger rum i Tomelilla varje år. Marknaden har anor från 1800-talet och är känd för sitt stora utbud av mat, hantverk och underhållning.
4: Kiviks Marknad: En annan årlig marknad som äger rum i Kivik, också på Österlen. Marknaden hålls vanligtvis varje år och är känd för sitt utbud av hantverk, mat och drycker.
5: Sjöbo Marknad är en av de största marknaderna i Skåne och den äger rum varje år. Under marknaden fylls Sjöbo centrum med försäljare som säljer allt från kläder, smycken och hantverk till mat och dryck. Det är en populär marknad som lockar besökare från hela regionen och det finns också många aktiviteter för barn, musikunderhållning och andra evenemang under marknadens dagar.
Det finns många fler evenemang/tillställningar i sydöstra Skåne, men dessa är några av de största och mest kända.

Evenemangskalender för respektive kommun öppnas i nytt fönster.

Translate »