Turistattraktioner i Skåne

Pärlor i Skåne

Bo & Äta i ❤️ Trelleborg

Bo och Äta i ❤️ Trelleborg

Trelleborg är en stad i södra Sverige med en kustnära belägenhet. Här är några förslag på boende- och matställen i Trelleborg:
Boende i Trelleborg:
1: Hotell Hansa – Detta är ett centralt beläget hotell i Trelleborg med bekväma rum och olika faciliteter som frukost, restaurang och gratis Wifi. Hotellet är enkelt att nå från Trelleborgs centralstation och erbjuder ett bekvämt boendealternativ för besökare.
2: Best Western Hotell Magasinet – Detta hotell ligger nära hamnen i Trelleborg och erbjuder moderna rum, restaurang och andra faciliteter som gym och bastu. Hotellet har även en unik marintema inredning som ger en intressant atmosfär.
Matställen i Trelleborg:
3: Casa Blanca – Detta är en populär pizzeria och restaurang i Trelleborg som erbjuder ett brett utbud av italienska och svenska rätter, inklusive pizza, pasta, kött och fisk. Här kan du avnjuta en avslappnad och familjevänlig atmosfär.
4: Söderslätt Golfrestaurang – Om du gillar golf och mat, kan du besöka Söderslätt Golfrestaurang som ligger vid Söderslätt Golfklubb. Här kan du njuta av en måltid efter en golfrunda och välja mellan olika rätter som passar din aptit.
Detta är bara några exempel på boende- och matställen i Trelleborg, och det finnas fler alternativ att upptäcka.

Translate »