Turistattraktioner i Skåne

Pärlor i Skåne

Bo & Äta i ❤️ Lomma

Bo och Äta i ❤️ Lomma

Lomma är en liten tätort belägen i Skåne, Sverige, och erbjuder ett urval av boende- och restaurangalternativ. Här är några förslag:
Boende i Lomma:
1: Lomma Beach House – Detta är ett boutique-hotell som ligger precis vid stranden i Lomma och erbjuder ljusa och modernt inredda rum med utsikt över havet. Hotellet har även en restaurang, en bar och en terrass med havsutsikt.
2: Lomma Camping – Om du föredrar camping och husvagnsliv, så är detta en populär campingplats i Lomma med ett brett utbud av campingtomter och stugor. Campingen har också olika faciliteter som en pool, lekplatser, minigolf och en restaurang.
Restauranger i Lomma:
3: La Mare Lomma – Detta är en italiensk restaurang som erbjuder pizza, pasta, sallader och andra italienska rätter. De har också ett avhämtningsalternativ om du vill ta med maten och äta på annan plats.
4: Kajgatan 34 – Om du söker efter en mysig plats för fika eller lunch, så är detta ett populärt café i Lomma som erbjuder hemlagade bakverk, smörgåsar, sallader och varma drycker. De har också en trädgård och en lekplats för barnen.
Detta är bara några exempel på boende- och restaurangalternativ i Lomma, och det kan finnas fler att upptäcka. Det är alltid bäst att kolla aktuella öppettider, menyer och recensioner för att hitta de bästa alternativen som passar dina smaker och preferenser.

Translate »