Turistattraktioner i Skåne

Pärlor i Skåne

Bo & Äta i ❤️ Hörby

Bo och Äta i ❤️ Hörby

Hörby är en mindre kommun belägen i Skåne län i södra Sverige. Trots att det är en mindre ort finns det flera boendealternativ och matställen att välja mellan. Här är några förslag:
Boende i Hörby:
1: Hörby Gästgivaregård: Detta är ett charmigt hotell och restaurang beläget i en historisk byggnad från 1600-talet. Hotellet har olika typer av rum, inklusive en svit, och erbjuder också en restaurang som serverar klassisk svensk mat.
2: Hörby Bed & Breakfast: Detta är ett mysigt bed & breakfast som erbjuder bekväma rum och en trevlig atmosfär. Det ligger centralt i Hörby, vilket gör det lätt att ta sig till sevärdheter och restauranger i området.
3: Camping Hörby: För den som föredrar att bo i en campingmiljö finns Camping Hörby som erbjuder campingplatser för tält, husvagnar och husbilar. Det finns även enklare stugor att hyra för övernattning.
Äta i Hörby:
4: Peking House: Detta är en populär kinesisk restaurang som serverar klassiska kinesiska rätter såsom Pekinganka, wokrätter och dumplings. De har även sushi och thailändska rätter på menyn.
5: Hörby Grillen: Detta är en klassisk svensk grillrestaurang som erbjuder hamburgare, kebab, korv med bröd och andra grillrätter. Perfekt för en snabb och smakfull måltid.
6: Hörby Konditori & Café: Om du är sugen på något sött eller en fika, är detta ett populärt konditori och café i Hörby. De serverar ett brett utbud av bakverk, tårtor, smörgåsar och kaffe.
7: Mio’s Pizzeria: Om du är sugen på pizza är Mio’s Pizzeria ett bra alternativ i Hörby. De erbjuder ett stort urval av pizzor med olika toppingar och storlekar.
Det är värt att nämna att utbudet av boende och matställen i Hörby kan ändras över tid, så det kan vara bra att kolla aktuella uppgifter när du planerar din resa.

Translate »