Turistattraktioner i Skåne

Pärlor i Skåne

Bo & Äta i ❤️ Höganäs

Bo och Äta i ❤️ Höganäs

Höganäs är en liten stad belägen i Skåne, Sverige, och är känd för sin keramik och sin vackra kustlinje. Om ni letar efter boende och matställen i Höganäs, här är några tips:
Boende i Höganäs:
1: Hotell Rusthållargården – Detta är ett charmigt hotell beläget i en gammal rusthållargård med anor från 1700-talet. Hotellet har en trädgård, bastu och restaurang.
2: Höganäs Bed & Breakfast – Ett mysigt bed and breakfast som erbjuder bekväma rum och en trevlig frukost. Det ligger nära stadens centrum och kusten.
3: Höganäs Vandrarhem – Om du letar efter ett budgetalternativ kan du överväga Höganäs Vandrarhem. Det ligger nära stadens centrum och erbjuder enkel, prisvärd boende.
Äta i Höganäs:
1: Höganäs Saluhall – Detta är en populär matmarknad där du kan hitta färsk fisk, kött, ostar och andra lokala delikatesser. Det finns också ett café där du kan njuta av en kopp kaffe eller en läcker smörgås.
2: Restaurang GÖSTAS – En trevlig restaurang som serverar svensk husmanskost och lokala råvaror. Här kan du prova rätter som sill, köttbullar och gravlax.
3: Garage Bar & Mat – En modern och avslappnad restaurang som serverar street food-inspirerade rätter med en twist. Här kan du njuta av hamburgare, tacos och andra smakrika rätter.
4: Pärlans Pizzeria – Om du är sugen på pizza är Pärlans Pizzeria ett populärt val i Höganäs. De erbjuder ett brett utbud av pizzor och kebabrätter.
5: The Tasty Corner – En mysig café och konditori som serverar läckra bakverk, smörgåsar och kaffe. Det är en populär plats för en fika eller en lättare lunch.
Det finns även flera matbutiker och snabbmatsalternativ i Höganäs om du vill laga din egen mat eller ta med dig mat för en picknick längs kusten.

Translate »