Trampbilar~❤️Showroom Online

Online Showroom~❤️Trampbilar

 

Trampbil Mercedes Benz

Denna Mercedes Benz leksaksbil är både realistisk och säker att leka med.Den spelar sex olika sånger som aktiveras genom knappar på ratten.Bilen har ett förvaringsutrymme under sätet som är en perfekt plats för förvaring av små leksaker.

 

Tramptraktor

Låt barnen ha det roligt när de leker med denna tramptraktor.Denna tramptraktor är gjord av plast vilket gör den enkel att rengöra.Den har ratt med en tuta vilket ger dina barn många timmars lek.Dessutom har sitsen ett ryggstöd vilket ger komfort.

 

Trampbil Batkarting

Dina barn kommer att älska att åka runt med denna trampbil.Denna trampbil är lämplig för barn från 3 år och upp.Sätet med ryggstöd gör att dina barn kan åka runt bekvämt.Trampbilen kan åka framåt och bakåt.

 

Tramptraktor med skopa

Ditt barn kommer att ha massor av skoj med denna tramptraktor med skopa.Denna tramptraktor är gjord av plast vilket gör den enkel att rengöra.Den har en ratt med en tuta och kommer ge dina barn många timmar med skoj.

 

Tramptraktor röd och svart

Låt barnen ha det roligt när de leker med denna tramptraktor.Denna tramptraktor är gjord av plast vilket gör den enkel att rengöra.Den har en ratt med en tuta vilket ger dina barn många timmars lek.Sitsen har ryggstöd vilket ger extra komfort.

 

Trampbil

Trampbilen har innesluten kedja för att säkerställa barnens säkerhet. Den är lämplig för barn i åldrarna 3-5.Det finns en oscillerande axel för jämn och stabil rörelse i alla terränger.Det omkopplingsbara frihjulet möjliggör fram-bakåtkörning.

 

Trampbil med luftfyllda däck

Dina barn kommer att ha massor av skoj med denna trampbil med en modern design och barnvänliga funktioner.Det stora sätet är mycket bekvämt.Tack vare de luftfyllda gummidäcken åker trampbilen enkelt och stabilt framåt och bakåt.

 

Trampbil Bentley

Denna Bentley tramp-leksaksbil är både realistisk och säker att leka med.Den spelar sex olika sånger som aktiveras genom knappar på ratten.Bilen har ett förvaringsutrymme under sätet som är en perfekt plats för förvaring av små leksaker.

 

Trampbil med justerbart säte

Dina barn kommer älska åka med denna trampbil.Trampbilen är lämplig från 3 år och upp.Sätet är justerbart för bekvämaste positionen för dina barn.Trampbil har en svängande axel för jämna och stabila rörelser på alla sorters terränger.

Translate »